Metselwerk uitvoeren in Laarne, Wetteren, Overmere en omstreken?

Het uitvoeren van metselwerk vereist goede kennis van zaken en de juiste techniek. De Klussenier Gratien De Smet is voor u de vakman die u hierbij kan helpen bij metselwerk in Laarne, Wetteren, Overmere en omstreken. 

Uw metselwerk is in goede handen bij De Klussenier Gratien De Smet

De Klussenier Gratien De Smet moet met diverse zaken rekening houden als het gaat over metselwerk. Zo moet hij rekening houden met de ondergrond van het metselwerk, de juiste bakstenen moeten gekozen worden, het aantal bakstenen moet goed berekend worden, de juiste hoeveelheid specie moet gebruikt gaan worden en meer. Daardoor is het uitvoeren van metselwerk een klus die je niet zomaar kan doen, als je het goed uitgevoerd wilt hebben. 

Wilt u professionele hulp bij het uitvoeren van uw metselwerk? De Klussenier Gratien De Smet kan u helpen bij werkzaamheden waarbij professioneel metselen vereist is. Denk bijvoorbeeld aan het metselen van een schoorsteen, een gevel of een tuinmuur. Door zijn kennis en ervaring of contacten met een andere metselaar kan De Klussenier Gratien De Smet u altijd een advies geven over de uit te voeren werkzaamheden.

Wilt u uw metselwerk bespreken met De Klussenier Gratien De Smet? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De Klussenier Gratien De Smet, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Gratien De Smet
De Klussenier Gratien De Smet

Lange Meire 90
9270 Laarne

Dien uw offerte-aanvraag in   

09 277 06 88
0497 21 18 97
g.desmet@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE - 0541.453.505

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Gratien De Smet

 
Loading...